085 - 06 06 411 alles@voormobiliteit.nl

Waarom Google Street View?  

 

In het verleden zagen wij niet zoveel toegevoegde waarde van een virtuele rondleiding (360 graden foto’s) bij een on-line presentatie van autobedrijven. Maar voortschrijdend inzicht heeft ons idee over een virtuele rondleiding helemaal veranderd.

Bijna iedereen gebruikt Google als ze online op zoek gaan naar informatie. Het is dan ook heel belangrijk dat je vindbaar bent en dat jouw bedrijf professioneel en interactief in beeld is. Je hebt misschien wel eens van Google Street View gehoord? Google Street View Trusted (voorheen Google Maps Business View) is een virtuele rondleiding door jouw bedrijfspand.

Met Google Streetview kunnen jouw klanten een kijkje nemen in jouw bedrijf en op verkenning gaan alsof ze al bij je binnen zijn. Met een aantal 360 graden foto’s creëer je een interactieve beleving voor je bezoeker. En het geeft een boost aan je online vindbaarheid.

Google Mijn Bedrijf en Google Street View Trusted gaan hand in hand samen. Een goede toepassing van beide tools zorgt voor meer bezoekers, meer klanten en meer business.de hotspots, waarop je kunt klikken. Zo kun je de volgende ruimte ‘binnen stappen’ en, bij wijze van spreke, alle ruimtes in jouw huis bekijken. Een beetje à la Google Streetview.

  Uiteraard willen we jou graag helpen bij de inrichting van Google Mijn Bedrijf. Neem hiervoor met het team van CarAds contact op. Milou, Thomas en Wim staan voor jou klaar om te helpen.

  Wim Halverhout

  Ik ben een Google Street View Trusted fotograaf. Autobedrijven die meer bekendheid willen, kunnen met mij als ervaren Street View-bijdrager snel en eenvoudig meer zichtbaarheid realiseren.

  Wat levert Google Street View jou op? 

  Met de virtuele rondleiding wordt jouw autobedrijf meer onderscheidend ten opzichte van de concurrentie.

  Je krijgt positieve feedback van klanten.

  De autobeleving van de klant wordt hoger

  Meer bezoekers naar de showroom

  Bekijk de video voor meer informatie

  Actietarief tot 1 oktober a.s.

  Tijdelijk 5 euro korting op alle abonnementsvormen

  en 50 euro op de eenmalige tarieven

  Geen aansluitkosten voor nieuwe klanten

  Ons aanbod 

  Het CarAds team

  Bel ons

  085 – 06 06 411

  Of leg online contact

  Contactformulier

  Hannah Arendtweg 52 

  1349 CM Almere

  Tel. 085 – 06 06 411

     e-mail : hallo@carads.nl