085 - 06 06 411 alles@voormobiliteit.nl

Vragen en antwoorden

[ps2id id=’Adverteren’/]

Wat is CarAds?

CarAds is een online advertentieoplossing om te koop staande auto’s te promoten op Google. Dit gebeurt geheel automatisch. Het succesvol managen van advertenties via Google is niet eenvoudig. Het gaat om het toepassen van de juiste techniek, de juiste zoekwoorden en een goede landingspage. Bij CarAds ben je aan het goede adres.

Waarom CarAds?

Met CarAds krijg je extra bezoekers in jouw showroom

De abonnementskosten zijn laag. Bij een autovoorraad van bijvoorbeeld 25 auto’s zijn de kosten nog geen euro per auto per maand. Je betaalt verder alleen voor kliks, vertoningen op Google zijn gratis

Met CarAds bereik je altijd de juiste klant

Met CarAds kun je potentiële klanten volgen

Automatisch adverteren op Google werkt effectief en bespaart jou veel tijd en geld

Met CarAds onderneem je online. Je hebt zelf geen kennis van Google nodig. 

Ik lees berichten over Google Ads, Google Adwords en Google Adwords Express. Wat is het verschil?

Google Ads is de doorontwikkeling van de twee vorige toepassingen. Eigenlijk zijn Google Adwords en Google Adwords Express dus gewoon oude benamingen van vorige versies.

Hoe werkt CarAds?

CarAds werkt als volgt: Jouw advertentie wordt weergegeven wanneer mensen online zoeken naar de auto die jij aanbiedt. Door van de slimme technologieën van Google gebruik te maken, worden jouw advertenties aan potentiële klanten getoond op het moment dat ze op Google naar een auto op zoek gaan.

Met elkaar bespreken we jouw ambities en doelen door. 

Uiteraard bespreken we ook de kosten.

Wanneer jouw advertentie door ons geplaatst is, kan deze op Google worden weergegeven wanneer gebruikers in het getargete gebied zoeken naar de door jou aangeboden auto.

Je betaalt alleen wanneer de potentiële koper op de advertentie klikt of via de advertentie naar jouw bedrijf belt.

Iedere maand krijg je van ons managementinformatie

Van welke advertenties maakt CarAds gebruik?

Google hanteert drie soorten advertentiecampagnes: zoeknetwerk, display netwerk en videocampagnes. CarAds past op dit moment alleen de eerste twee toe.

Op termijn verwachten bieden we ook automatisch videocontent aan. 

  • Campagnes in het zoeknetwerk: deze advertenties zijn meestal tekst en kunnen worden weergegeven op pagina’s met zoekresultaten wanneer iemand naar jouw product of service zoekt
  • Campagnes in het Display Netwerk: deze advertenties zijn meestal afbeeldingen en worden weergegeven op websites of in apps die uw bezoekers bekijken
Hoeveel kost adverteren via CarAds?

De kosten van CarAds worden o.a. bepaald door jouw budgetinstellingen. We werken met bijna elk budget.

Er worden alleen kosten in rekening gebracht wanneer gebruikers interactie met jouw advertentie hebben, zoals klikken om naar jouw website te gaan of naar jouw bedrijf te bellen.

De abonnementskosten bij Carads zijn laag. Bij een autovoorraad van bijvoorbeeld 25 auto’s zijn de maandelijkse kosten nog geen euro poer maand

Hoe kan ik met CarAds starten?

Uiteraard gaan we voor 100% tevreden klanten. Een aansluiting op CarAds verzorgen wij voor jou.

Welke informatie vragen wij bijvoorbeeld op:

  • Bedrijfsgegevens
  • IBAN nummer
  • Unieke kenmerken van het bedrijf om jouw bedrijf goed te positioneren.
  • Advertentiebudget

Onze samenwerking start met een belletje naar 085 – 06 06 411, door het sturen van een e-mail naar alles@voormobiliteit.nl.  Wij nemen vervolgens spoedig met je contact op.

Kan ik niet beter zelf met Google aan de slag gaan?

In principe kan iedereen op Google adverteren. Wanneer je dit handmatig doet, dan vergt dit enorm veel tijd. En eerlijk is eerlijk, het is ook nog een eens een vak apart om succesvol te zijn. Ons team van 5 personen is continue bezig om met CarAds voor jou het verschil te maken. Hierbij hebben onze ICT-specialisten enorm veel ervaring met het programmeren voor de automotive sector.

Beschik je over onvoldoende kennis van Google of wil je jouw beschikbare tijd liever anders besteden?

Neem dan vooral met ons contact op. Bel of stuur een app naar 085 – 06 06 411. Een e-mail naar alles@voormobiliteit.nl kan natuurlijk ook.

CarAds is een initatief van Voor Mobiliteit

Voor Mobiliteit, (Interim) Automotive/mobiliteit marketeers en conceptmakers. Voor de ontwikkeling van specifieke automotive- en mobiliteit software, onderzoeksopdrachten, (online) projectmanagement en marktverkenningen. 

Hannah Arendtweg 52 

1349 CM Almere

Tel. of WhatsApp:  085 – 06 06 411

   e-mail : alles@voormobiliteit.nl