085 - 06 06 411 alles@voormobiliteit.nl

[ps2id id=’Boven’/]

Wat is Google Mijn Bedrijf?

Google Mijn bedrijf is een functionaliteit van Google waarmee juist ook bedrijven uit de automotive sector hun vindbaarheid kunnen optimaliseren. Sinds de lancering van Google Mijn Bedrijf vijf jaar geleden, heeft Google meer dan 150 miljoen lokale bedrijven geholpen contact te leggen met mensen die ze online zoeken. In Google Mijn Bedrijf wordt veel aandacht aan ontwikkeling besteed.

Wanneer iemand in Google naar jouw autobedrijf zoekt, dan is de kans groot dat je aan de rechterkant van de zoekresultaten de gegevens van jouw bedrijf ziet. Deze gegevens kun je via Google mijn Bedrijf invullen.

 

Ons aanbod is om van Google Mijn Bedrijf een succes te maken, zodat je meer contact krijgt met bestaande – en nieuwe klanten. Met onze bedrijfskundige- , marketing- en automotive-achtergrond realiseren we met Google Mijn Bedrijf Basis een goed en stevig fundament van jouw Google Mijn Bedrijf. We kunnen ook een stapje verder zetten. 

Het runnen van een autobedrijf vergt namelijk veel tijd. Je hebt wellicht niet voldoende tijd om jouw online aanwezigheid actueel te houden. Aan de Google Mijn Bedrijf vermelding kunnen eigenaren en beheerders worden toegevoegd. Hiermee kun je de verantwoordelijkheid delegeren aan medewerkers of aan CarAds (het Google Mijn Bedrijf Maatwerk pakket).

Google Mijn Bedrijf Basis

Onderzoek online zichtbaarheid van je bedrijf

Inrichten Google mijn Bedrijf

Advies over werking en het optimaliseren van Google mijn Bedrijf

Koppeling met Google Ads

Google Mijn Bedrijf Maatwerk

Google Mijn Bedrijf Basis

Google blijft de mogelijkheden verbeteren. Wij houden deze verbeteringen voor jou bij. 

Wij plaatsen posts. (de content op jouw website of social media is leidend)

Per kwartaal inzicht in behaalde resultaten + werkzaamheden

[ps2id id=’klantworden’/]

Aanmeldformulier

Ik wil klant van CarAds worden. Na het invullen van het aanmeldformulier sturen wij jou een overeenkomst en een formulier ten behoeve van de incasso. Onderdeel van de overeenkomst zijn de Algemene Voorwaarden van CarAds. (zie website www.carads.nl) 

Prijzen zijn exclusief BTW

Voor + achternaam
www....... .nl?

*) hierbij komen de kosten per klik

Informatieformulier
Voor + achternaam

Hannah Arendtweg 52 

1349 CM Almere

Tel. 085 – 06 06 411

   e-mail : hallo@carads.nl