085 - 06 06 411 alles@voormobiliteit.nl

De automotive sector is flink in beweging.  Met trends zoals bijvoorbeeld connected car, deelauto, elektrische auto’s en de transitie van auto naar mobiliteit krijgen alle ondernemers in de automotive sector mee te maken. De veranderingen gaan misschien niet snel maar houdt dit dan in dat je stil kan blijven zitten? De vervolgactie wordt niet altijd opgepakt.  Waar moet ik als ondernemer beginnen? Wat is mijn aanpak? Kan ik voldoende tijd vrijmaken?

Optimaliseer jouw huidige businessplan

Je ontkomt er niet aan om de vele trends in de automotive sector te verwerken in jouw bestaande businessplan. En heb je nog geen businessplan, dan adviseren we je om hiermee aan de slag te gaan. Een actueel en gestructureerd businessplan is nuttig voor jou als ondernemer. Zo kom je niet zo snel voor verrassingen te staan. Het businessplan geeft antwoord op al je vragen die op dat moment spelen. Er zijn verschillende soorten buisnessplannen.  Car Advisors  hanteert verschillende modellen. Het Business Model Canvas met als resultaat een businessplan op slechts 1 pagina, wordt regelmatig bij autobedrijven ingezet.

De negen stappen van het Business Model Canvas

Onderstaand tref je het Business Model Canvas aan. Het midden van het model is jouw unieke product of dienst. Aan de rechterkant van het model zie je de klanten. De linkerkant gaat over de interne organisatie. Laat je niet verleiden om linksboven in het model te beginnen.  Klantwaarde is het middelpunt van het Businessmodel! 

Winnen door samenspel

Een gezamenlijke taal om het bestaande business model te innoveren en te managen.  Het model vereist echter wel een scherpe focus en zicht op de voor- en nadelen voor de klant.  CarAdvisors helpt jou graag bij het opstellen van het Business Model Canvas.

Verschillende soorten van begeleiding

Individuele begeleiding : 1 op 1 begeleiding – 2 dagdelen *)

Incompany training : 10-12 deelnemers – 2 dagdelen *)

Businessplanningstraject : innoveren en implementeren ( afhankelijk van de wensen 8-12 weken)

 

*) ochtend, middag, avond, weekend

 

Meer weten? neem met ons contact op.