085 - 06 06 411 alles@voormobiliteit.nl

 

Wat is Google adverteren?

 

Het merendeel van de grote Nederlandse bedrijven adverteert via Google. Voor bedrijven uit de automotive sector is dit nog een nieuw verschijnsel, maar dit gaat veranderen. Met CarAds adverteer je jouw actuele voorraad volledig automatisch in de zoekresultaten van Google. 

Het voordeel van op Google adverteren is dat je per klik betaalt. Klikt er niemand op je advertentie? Dan kost het je ook niets. De kosten per klik kunnen verschillen: van € 0,01 tot wel tientallen euro’s per klik. De gemiddelde kosten bij CarAds zullen ongeveer tussen de € 0,15 en € 0,35 per klik zijn. 

 

Redenen om jouw autovoorraad op Google te adverteren via CarAds

R
Je onderneemt online
R
Lage abonnementskosten
R
Je bereikt de juiste klant
R
Gratis tot de klik
R
Je krijgt meer bezoekers
R
Je hebt geen expert nodig

 

Hoe werkt Google adverteren via CarAds?

 

Het adverteren via zoekmachines is zeer effectief voor elk autobedrijf. Het team van CarAds zorgt voor de kwaliteit van de advertentie en monitort dagelijks de resultaten. Jij hoeft dus zelf niets te doen.

Vanuit jouw autovoorraadsysteem activeer je de optie CarAds. Jij bepaalt het budget en wij maken vervolgens van de auto een unieke advertentie met de gegevens zoals merk, model, bouwjaar, uitrusting en de prijs van het voertuig.  Onder de advertentie wordt ook wat informatie over het merk en het model opgenomen.

Iemand die gericht naar een auto op Google zoekt, ziet jouw advertentie staan. En dat is ook de bedoeling, want hiermee trek je geïnteresseerde bezoekers naar de advertentie.

Ten aanzien van het verkoopproces geven wij de voorzet door de ontvangen leads door te sturen. En wat handig bij CarAds is, is dat we met elkaar kunnen afspreken om bijvoorbeeld bij 10 leads de advertentie even stop te zetten.  Jij hebt dan de tijd om één van de leads te verzilveren en door de advertentie te pauzeren betaal je geen verdere kosten.

CarAds werkt met een abonnement met relatief lage kosten per maand (zie onder), verder betaal je per klik. Wordt er niet op de advertentie geklikt, betaal je ook geen extra kosten. 

Ons doel is om tegen zo laag mogelijke kosten de auto te kunnen verkopen.

Scoren zonder marketingexpertise

 

In principe kan iedereen via Google adverteren. Dit vergt veel tijd wanneer je dit handmatig doet. En eerlijk is eerlijk, het is ook nog een eens een vak apart om succesvol te zijn. Ons team van 5 personen is continue bezig om met CarAds voor jou het verschil te maken. Hierbij hebben onze ICT-specialisten enorm veel ervaring met het programmeren voor de automotive sector.

Middels een goed samenspel zorgen wij voor een uitstekende voorzet. Aan jou om onze voorzet te verzilveren.

Door onze specifieke opbouw van de auto-advertentie, ziet jouw potentiële koper de te koop staande auto van jouw bedrijf op het juiste moment op zijn of haar mobiel, desktop computer, tablet of phablet.

De wereld verandert in een hoog tempo. Zowel Technologie en consument veranderen de business. Dat biedt jouw heel veel kansen. Verzilver jij al die kansen? Hulp nodig? Zullen we samen aan de slag gaan om via de digitale snelweg direct meer bezoek aan jouw showroom te realiseren?

Thomas Edens, CarAds

De wijze waarop tegenwoordig auto’s worden gekocht verandert razendsnel. Het aantal showroombezoeken is de afgelopen jaren gedaald. Ook de komende jaren moeten autobedrijven nog meer anticiperen op de online-ontwikkelingen. Ons enthousiasme over de digitale kansen delen we graag met jou.

Wim Halverhout, CarAds

Aanmeldformulier

Ik wil klant van CarAds worden. Na het invullen van het aanmeldformulier sturen wij jou een overeenkomst en een formulier ten behoeve van de incasso. Onderdeel van de overeenkomst zijn de Algemene Voorwaarden van CarAds. (zie website www.carads.nl) 

Prijzen zijn exclusief BTW

Voor + achternaam
www....... .nl?

*) hierbij komen de kosten per klik

Informatieformulier
Voor + achternaam

Hannah Arendtweg 52 

1349 CM Almere

Tel. 085 – 06 06 411

   e-mail : hallo@carads.nl