085 - 06 06 411 alles@voormobiliteit.nl

Waarom auto’s automatisch op Google & Bing adverteren?  

Of je nu jouw omzet wilt laten groeien en meer bezoekers naar jouw showroom wilt halen, een advertentie op Google kan hierbij helpen.

We zien dat het showroombezoek verder is gedaald en nog verder zal gaan dalen. Daarnaast zien we een toename van het gebruik van social media kanalen en zoekmachines zoals Google en Bing. Veel autobedrijven kennen de weg naar kanalen zoals Pinterest, Facebook en Instagram nog onvoldoende.

Toch zijn Google, Bing en social media niet meer weg te denken. De meeste consumenten zijn op zoek naar iets in de buurt. Bijvoorbeeld naar autobedrijf dat een bepaalde een auto op voorraad heeft. Vier van de vijf consumenten geven aan dat ze graag advertenties willen zien op basis van hun stad, postcode of directe omgeving.

Uit onderzoek is ook gebleken dat de helft van de mensen die een lokale zoekopdracht uitvoeren op hun smartphone, binnen een dag een winkel en dus showroom bezoeken. Dit geldt ook voor veel mensen die zoeken op een computer of tablet. Ze zoeken productinformatie op internet en gaan vervolgens naar fysieke winkels.

Het merendeel van de grote Nederlandse bedrijven adverteert via Google en Bing. Voor de automotive sector is Google Ads en Bing Ads nog een redelijk nieuw verschijnsel. Veel ondernemers van autobedrijven laten kansen liggen door hun autovoorraad niet via Google en Bing te adverteren. Door op Google en Bing te adverteren bereik je de juiste koper op het juiste moment.

Met CarAds adverteer je jouw actuele voorraad volledig automatisch in de Google en Bing zoekresultaten. CarAds maakt jouw bedrijf zichtbaar op platforms waar je niet aanwezig bent, maar jouw doelgroep wel actief is. Met  één druk op de knop zet je een auto op Google te koop. 

Milou, Thomas en Wim van CarAds staan klaar om jou te helpen. 

Over CarAds

CarAds is de nieuwe advertentietool voor autobedrijven om auto’s automatisch via Google, Bing, Facebook en Instagram te adverteren. Bereik op deze manier gericht jouw doelgroep met de juiste occasion.

Je online uitstraling en vindbaarheid verbeteren? Met onze dienstverlening helpen wij je met Google Street View en Google Mijn Bedrijf, maar ook met gerichte bedrijfscampagnes om je autovoorraad en aftersales dienstverlening in jouw regio onder de aandacht te brengen. Met onze autokennis en online kennis slaan we een brug tussen de online wereld en de dagelijks autopraktijk.

Hoe werkt Google adverteren via CarAds?

Iemand die gericht naar een auto op Google en Bing zoekt, ziet jouw advertentie staan. En dat is ook de bedoeling, want hiermee trek je geïnteresseerde bezoekers naar de advertentie. 

Het adverteren via zoekmachines is zeer effectief voor elk autobedrijf. Het team van CarAds zorgt voor de kwaliteit van de advertentie en monitort dagelijks de resultaten. Jij hoeft dus zelf niets te doen.

Vanuit jouw autovoorraadsysteem activeer je de optie CarAds. Jij bepaalt het budget en wij maken vervolgens van de auto een unieke advertentie met de gegevens zoals merk, model, bouwjaar, uitrusting en de prijs van het voertuig.  Onder de advertentie wordt ook wat informatie over het merk en het model opgenomen.

Ten aanzien van het verkoopproces geven wij de voorzet door de ontvangen leads door te sturen. En wat handig bij CarAds is, is dat we met elkaar kunnen afspreken om bijvoorbeeld bij 10 leads de advertentie even stop te zetten.  Jij hebt dan de tijd om één van de leads te verzilveren en door de advertentie te pauzeren betaal je geen verdere kosten.

CarAds werkt met een abonnement met relatief lage kosten per maand, verder betaal je per klik. Wordt er niet op de advertentie geklikt, betaal je ook geen extra kosten. De kosten per klik zijn variabel en liggen tussen € 0,15 – € 0,35.

Ons doel is om tegen zo laag mogelijke kosten de auto te kunnen verkopen. 

Als het zo eenvoudig was…. deed iedereen het

  • Er zijn heel veel verschillende bannerformaten
  • Hoe stuur je geautomatiseerd campagnes bij?
  • Welke zoekwoorden en teksten kies je?
  • Welke biedstrategie per klik is het meest passend? 

CarAds gaat graag met jou een lange termijn relatie aan. Dat kan alleen wanneer we samen hetzelfde doel voor ogen hebben. Wij staan klaar om jou te helpen. Doe je mee?

Wat levert het automatisch adverteren van jouw autovoorraad jou op? 

Je krijgt meer bezoekers in jouw showroom

Je bereikt de juiste klant met Google & Bing adverteren 

Behoudens beperkte kosten van een abonnement is de advertentie gratis tot de klik

Je bereikt hiermee nieuwe klanten 

 

 Bij een abonnement van 24 maanden zijn de eerste 3 maanden gratis en worden er geen aansluitkosten in rekening gebracht

 

Ons aanbod

Ons doel is om van het automatisch adverteren een succes te maken, zodat je meer contact krijgt met bestaande – en nieuwe klanten en dat jouw auto snel wordt verkocht.  

Tijdens de actieperiode is ons abonnementstarief verlaagd en worden er geen aansluitkosten in rekening gebracht.

[ps2id id=’klantworden’/]

Klant worden of meer informatie

Aanmeldformulier

Ik wil klant van CarAds worden. Na het invullen van het aanmeldformulier sturen wij jou een overeenkomst en een formulier ten behoeve van de incasso. Onderdeel van de overeenkomst zijn de Algemene Voorwaarden van CarAds. (zie website www.carads.nl) 

Prijzen zijn exclusief BTW

Voor + achternaam
www....... .nl?

*) hierbij komen de kosten per klik

Informatieformulier
Voor + achternaam

Het CarAds team

Bel ons

085 – 06 06 411

Of leg online contact

Contactformulier

Hannah Arendtweg 52 

1349 CM Almere

Tel. 085 – 06 06 411

   e-mail : hallo@carads.nl